stepbystep-travel
info@stepbystep-travel.com
абонамент за оферти
РЕЗЕРВИРАЙ ONLINE!
Хотели от България
Хотели по света
Пътешествия по света

Бутик за пътешествия "Стъпка по стъпка"

Други услуги
РЕЗЕРВИРАЙ ONLINE
Градове в България Градове По света

Дубай

Обединени Арабски Емирства  | Вижте хотели от Дубай  | Вижте още оферти от Дубай

Дубай е водеща туристическа дестинация и бизнес център в Близкия изток. С население 1 200 000, е второто по големина от 7-те емирства, които са част от Обединените Арабски Емирства.

Дубай предлага на своите посетители забележителни контрасти – блясъка на модерен град и безкрайна пустиня, изток и запад, старо и ново. Екзотична дестинация с космополитен начин на живот, градът обединява комфорта и удобствата на запада с уникалния чар и гостоприемство на арабския свят.

Тук ще намерите прeкрасни условия за спорт и забавления, от голф и водни спортове до сафари в пустинята и разходка с традиционна дървена лодка по залива.

Освен това Дубай често е избиран от туристите, заради разнообразието от стоки по старите пазари до луксозните търговски центрове.

Увеселителният парк Wonder Land в близост до моста Al Garhoud; водния парк Wild Wadi в района Jumeirah beach и зоопарка пък привличат много семействата с деца.

Заведенията предлагат богат избор от ястия и напитки от различни кухни. И все пак е добре да не се забравя, че алкохола в арабските страни е ограничен и в хотела, който сте отседнали той може да е доста скъп или да не се предлага.

Дубай е мястото, където винаги може да откриете нещо ново, независимо колко пъти сте го посещавали.Оферти от Дубай
Вижте още оферти от Дубай