stepbystep-travel
info@stepbystep-travel.com
абонамент за оферти
РЕЗЕРВИРАЙ ONLINE!
Хотели от България
Хотели по света
Пътешествия по света

Бутик за пътешествия "Стъпка по стъпка"

Други услуги
РЕЗЕРВИРАЙ ONLINE
Градове в България Градове По света

Екскурзии

Бутик за пътешествия „Стъпка по стъпка” ще Ви предложи подбрани самолетни и автобусни екскурзии, планински преходи или приключенски експедиции в България и по света. Ще Ви помогнем да се запознаете с историята, паметниците, музеите, архитектурните и природни забележителности на страните и градовете, включени в нашите програми.

На www.stepbystep-travel.com винаги ще намирате актуални екскурзии, свързани със събития – карнавали, музикални, танцови или филмови фестивали, спортни мероприятия.

Освен това Ви предоставяме възможност да изберете екскурзия за всеки предстоящ празник – Свети Валентин/Трифон Зарезан, 3 март, Великден, „Майски празници”, „Празници през септември”, Коледа, Нова година или просто за идващия уикенд.

Даваме Ви и възможност сами да изготвите предпочитания маршрут, а пък ние ще Ви помогнем с организацията на транспорт и настаняване, ще Ви посочим забележителностите, които не трябва да пропускате и местата за хранене и развлечения, които си струва да посетите.

Оферти от Екскурзии
 • Различните лица на Истанбул!
  Едно приключение за тези, които искат да опознаят непознатите места на града! Свежа утрин с турски чай на брега на Зла...

  Цена от:
  295.00 лв.
 • Насладете се на няколко вълшебни дни в Прага!
  Екскурзията включва 3 нощувки със закуски в Прага и разглеждане с екскурзовод забележителностите на Прага, Карлови Вари ...

  Цена от:
  339.00 лв.